Ja, du leste riktig, men da er du nødt til å starte 12 ganger eller mer med en hest fra 1. juni 2022-30. april 2023.

Daglig leder på Ford Bay Auto Atle Myhrstad syns dette er utrolig gøy å være en del av. Vi har tidligere også kjørt denne serien og syns det er flott å være tilbake med dette etter flere år med Korona. Vi har vært en av travparkens mange samarbeidspartnere i en årrekke og vi er utrolig takknemlige over alle i travmiljøet som har kjøpt bil hos oss og det begynner å bli en del. Da skal det jo bare mangle at vi ikke skal gi noe tilbake avslutter Myhrstad.

Varebilsjef  Terje Hansen kan ikke vær mer enig. Gjennom de 5 årene som vi har vært en del av travparken har en rekke travfolk og andre sponsorer av parken valgt å kjøpe Ford og det er selvfølgelig gledelig.

Jeg må få lov til å takke Bay Auto for denne generøse gaven. det er utrolig viktig for Sørlandets Travpark at flest mulig velger å starte på Sørlandet og det geniale med denne serien er at du kun konkurrer med deg selv, sier Markedssjef Ingvar Ludvigsen. Vi ønsker med dette at alle titter en ekstra gang i løpsbulletinen før de velger ut løp for sin hest, Avslutter Ludvigsen.

HER ER HELE PREMIEMATRISEN:

3 STARTER: GULLVASK PÅ FORD BAY AUTO.

5 STARTER: 500.- GAVEKORT TORE SMITH HESTEBUTIKK.

8 STARTER: 500 GAVEKORT SKOIES HESTEUTSTYR.

10 STARTER: MIDDAG PÅ STALLSIDEN CAFE FOR 2 PERS.

12 STARTER: UTENLANDSTUR FOR 1 PERSON. ( TRAVOPPLEVELSE)