Sørlending klar for millionkamp

Andreas Steinsholm fra Arendal er blant de yngst som er trukket ut i Rikstotos Millionsjansen. Nå skal han og samboeren  for første gang på travbanen.

I millionsjansen trekkes det ut 12 deltakere blant alle med 5, 6 og 7 rette i en vilkårlig V75-omgang. Disse får så tildelt hver sin hest i Millionsjansen-løpet på en V75-kjøring i etterkant. Vinner hesten, får den som har trukket den ut, en million kroner.

Lørdag er det Bjerke som er vert for omgangen. Steinsholm er klar og sier det blir en opplevelse uansett .

– Det er veldig spennende. Det blir spennende uansett hvordan det går. Jeg og samboeren min Helene reiser til Bjerke. Ingen av oss har vært på en travbane før. Bare det blir en opplevelse i seg selv. Jeg hadde ikke hørt om millionsjansen før og var skeptisk i starten til hva dette var. Etterhvert skjønte jeg at det var reelt. Nå gleder meg masse, og dette blir veldig spennende. Om jeg vinner har jeg ikke tenkt på hva pengene skal brukes på, det får vi ta om det blir aktuelt, smiler han.

Selv spiller han innimellom sammen med gode venner.

– Vi er stort sett en gjeng som kan finne på og slenge inn en bong i sosialt lag, og har det moro sammen med det. Det har bare blitt slik. Men om dette bidrar til mer spill fra min side er jeg usikker på, sier han.