Om ikke så kan det fortsatt være mulig.

FORD BAY AUTO-TOUREN har vært en suksess gjennom mange år og over 100 hesteeiere har vunnet en travopplevelse som har tatt de på reise til enten Sverige, Danmark, Nederland eller Frankrike. Takket være vår samarbeidspartner Ford Kverneland Bil (har akkurat byttet navn) så har dette vært mulig. Kontakter er skapt, vennskap for livet, inspirasjon og ikke minst kunnskap! Det er tilbakemeldinger vi har fått fra tidligere vinnere av disse reisene. Hvordan vinner man? ALLE som eier en travhest vinner en reise om man har en hest som starter 12 ganger eller mer fra 1. juni til og med 31. mai hvert år. 2023-2024 utgaven går mot slutten og allerede har 12 eiere vunnet en tur til høstens reise, men det er tre løpsdager igjen av denne utgaven og det er fortsatt en del som kan nå kravet om 12 starter. Vi har stor respekt for alle dere hesteeiere som ofrer så mye og bidrar til travet her i sør og ingenting hadde vært bedre enn å kunne premiere dere med en stor travopplevelse.

Se bilde i saken for å finne ut hvor mange starter din hest har hatt. (Startet din hest 10. april så kommer den i tillegg til det som står oppført.)