Da er også PELIAS som sponsor i Sørlandets Travpark.

PELIAS har ansvaret for alt som omhandler skadedyr som er tilknyttet travparken og vi er veldig fornøyd med jobben de har gjort etter at vi byttet til PELIAS i fjor høst starter Ingvar Ludvigsen i travparken. Vi er jo selvfølgelig utsatt for skadedyr da man har mye hestefor i omløp og den maten er det jo ikke bare de som liker. At PELIAS nå signerer som sponsor er også helt fantastisk, avslutter Ludvigsen.

Leif Arne Bjerland skal holde i sponsoravtalen for PELIAS. Vi er offensive lokalt i Agder og ser verdien i å være med i travparken. Ikke bare det at er kunde hos oss, men det er mange av de andre sponsorene som er potensielle kunder for oss. Vi vet jo også at mange av travfolket i sør er potensielle kunder for oss så dette ser vi virkelig frem til, avslutter Bjerland.

Om Pelias

Vår historie

PELIAS ble etablert i 1987, og eies idag av det norske Private Equity selskapet Norvestor.

PELIAS sin kundegruppe er private, næring, landbruk, stat og kommune.

PELIAS har over 200 ansatte, og er landsdekkende med teknikere i alle fylker.

 

Vår virksomhet

Hovedvirksomheten til PELIAS er skadedyrkontroll, og vi har solid fagkompetanse med over 35 års erfaring.

Våre skadedyrkontrollører er utdannet og godkjente gjennom FHI.

PELIAS har også avdelinger som utfører tjenester innen Trygg Mat, Hygiene, Fuglesikring, Radon og Sopp.

Vi kan derfor tilby en totalpakke som dekker mange ulike behov hos våre kund