Messer2024-01-31T15:59:43+01:00
Loading...

Sørlandets Travpark – en unik arena for messer og arrangementer

Hos oss har vi plass for store og små messer, seminarer, konferanser, møter og arrangementer. Det er også gode muligheter for en rekke av teambuildingaktiviteter. Med sin sentrale plassering rett ved E18 og med kort vei til Sørlandsparken er vi et sentralt område for messer og arrangementer. Vi har gode parkeringsmuligheter og stor plass for stands og utstyr. I tillegg kan vi ha matservering, fester og andre aktiviteter i forbindelse med messen.

Vårt messehall har plass til 950 personer. Vi har også  22 500 kvm utearealer disponibelt for messer og arrangementer

Ta kontakt i dag med Markedssjef Ingvar Ludvigsen for en hyggelig prat og gode tilbud.

E-post: ingvar.ludvigsen@travsport.no
Mobil: 906 23 631

Vi på Sørlandets Travpark har gode lokaliteter for både større og mindre messer.

Med sin sentrale plassering rett ved E18 og med kort vei til Sørlandsparken er det mange som naturlig tar veien forbi Travparken. Vi har gode parkeringsmuligheter og stor plass for stands og utstyr. I tillegg kan vi ha matservering, fester og andre aktiviteter i forbindelse med messen.

Vi har erfaring med mange ulike messer, innendørs og utendørs, store og små, langvarige og kortvarige. Det finnes mange muligheter hos oss, det er kun fantasien som setter grenser.

Utendørs har vi over 22 500 kvm disponibelt for messer, blant annet et nypreparert område på indre bane på ca. 10 000 kvm.

En travel høst i Messehallen med over 10.000 besøkende.

En travel høst i Messehallen med over 10.000 besøkende.
Messehallen i Sørlandets Travpark er blitt en meget populær plass for å arrangere både messer, jubileum, store bryllup, konserter osv.
Her er bilder fra noen av arrangementene.
Agder Grossistens Matmesse
Agder Fylkeskommunens Eksamen
Retro Spillmesse. ( Bilder: Mona Therese Iversen)
Læringsverkstedets høst arrangement.
Randesunds Håndballfestival.
ELISØR
Lagerutsalg. (Outlet’n)
Ta Kontakt med Ingvar om du/dere kan tenke dere å legge deres arrangement til oss.
ingvar.ludvigsen@rikstoto.no Tlf: 90623631

Anleggsmessa 16.-17. juni 2023. Nær utsolgt.

Det nærmer seg jul og det er kun 6 måneder til messen. Det er gledelig å se at interessen for neste års messe på Sørlandets Travpark er stor og det nærmer seg utsolgt.

«Alle» de store aktørene er påmeldt og av ca 14000kvm med stander er det kun igjen 1600 kvm.

Dette er meget gledelig og om din bedrift ikke har meldt seg på så er det siste mulighet nå, sier Ingvar Ludvigsen som er ansvarlig for messen.

Om din bedrift ønsker å være med eller lurer på om dette er noe for dere, så ikke nøl med å sende en mail på: ingvar.ludvigsen@rikstoto.no

På linken under kan dere se hvem som er påmeldt og hvilken stand de har fått.. ( Kan bli små endringer)

Anleggsmessa sør standliste 16.-17. juni 2023

Stor aktivitet i Messehallen den siste måneden.

Mange store arrangementer har funnet sted i Messehallen i travparken den siste måneden.

Blant annet den årlige messen til Agder Grossisten som trekker sine kunder til Messehallen for å se, ta og smake på nyheter fra sine leverandører. Ca 50 utstillere var tilstede og det var herlig duft av alt fra nystekte brød til til de deiligste middagsretter.

Elisør arrangerte sin messe for 7. gang. siden 2015. En sterk messe der ca 70 utstillere viste frem nyheter til skuelystne elektrikere. I løpet av 2 dager var det ca 1200 besøkende.

Vår nabo og samarbeidspartner Dyreparken benyttet vår Messehall til et stor arrangement over to dager til sin kunde Tannhelsetjenesten. Det var faglig påfyll, hyggelig samvær og spennende motivasjonsforedrag på programmet.. Det hele ble avsluttet med en intimkonsert med selveste Bjarne Brøndbo fra D.D.E. som virkelig leverte.

Dagen etter var det vår andre nabo Scandic Sørlandet som brukte vår Messehall til sin kunde Komon Stageway. De leverer Vinmesse for Vinmonopolene i hele Norge. 110 utstillere var tilstede og det var mye spennende nyheter å smake på for de innbyde.

Deretter en perfekt V75 med full i restauranten og herlig sport.

Sist fredag hadde vår sponsor og samarbeidspartner XL-Bygg sin messe her i travparken. 31 utstillere tok i mot ca 600 personer gjennom dagen som ble avsluttet med en deilig middag, show og hyggelig samvær utover kvelden.

Sørlandets Travpark takker dere all for oppdragene.

ELISØR messe i travparken.

Årets ELISØR er godt i gang og igjen trekker det mye folk til travparkens Messehall.

Mandagen var riggedag og ble etterfulgt av en festmiddag der i overkant av 100 personer koste seg med god mat, god drikke og underholdning fra Magiker Daniel Larsen.

Tirsdag var første messedag og rundt 700 besøkende var tilstede gjennom dagen der de fikk tilbud om faglig innhold tilrettelagt i to av travparkens kurslokaler. NELFO er primus motor for disse kursene som også trakk mye folk også i dag onsdag. Som bildet viser så var det folksomt rundt standene til i underkant av 60 leverandører. Her gikk praten og tilbakemeldingene er at det var mye gode samtaler. Stallsiden Cafe og Karin Hauge sto for all mat og i  tradisjonens tro så ble det servert årets første julemat til sultne gjester.

Onsdag er nå godt i gang. Kursene fortsetter også denne dagen og her nede i messehallen summer det som en i en bie sverm. ( Det er et godt tegn:-)

Seniordans, travløp og Høstkonferanse.

Helgen 17.- 18. september var en begivenhetsrik helg her i travparken. Agder Travforbund var arrangør av årets Høstkonferanse over to dager. Lørdagskvelden var det bra stemning under vår V65 kjøring med ca 130 mennesker i restauranten.

I tillegg samme dag så ble det for andre året på rad arrangert Seniordans i vårt Messelokalet. Ca 120 pensjonister svinget seg og hadde en utrolig flott dag her i travparken. Hyggelig samvær og  god mat levert fra Stallsiden Cafe gjorde dagen fullkommen. Hjertelig velkommen tilbake i 2023.

Gå til toppen