Dette er ingen liten fisk vi har fått med som sponsor, starter Ingvar Ludvigsen i travparken. En verdensleder i sin bransje som vil bli med hos oss er jo bare helt rått. Igjen er det en av våre partere FT Bygg som har anbefalt en av sine «nærmeste» leverandører om å se på travparken. Takker for tillitten og jeg er sikker på at dette samarbeidet vil bli fruktbart for begge parter, sier Ludvigsen.

Vi er glade for å bli en del av travparkens nettverk, men i tillegg er vi opptatt av den lokale forankringen, være med å støtte der vi holder til, starter Krister Voreland som er distriktssjef i Sør/Vest ALCRO/PPG. Vi har ambisjoner om og ekspandere i Agder og strategisk har vi virkelig tro på hva travparken har å by på, sier Voreland.

LITT OM ALCRO/PPG

Alcro er et brand av PPG® verdens ledende produsent av Maling\Lakk\Industri

Tikkurila Norge AS er endel av PPG, som er den ledende globale produsenten av maling, lakk og spesialmaterialer.   Vårt formål er, » We protect and beautify the world®,» noe som forplikter oss i vårt daglige arbeid.

Introduksjonen av Alcro på det norske markedet er synonymt med kvalitet, innovasjon og omtanke. Vi er det første landet utenfor Sverige til å tilby Alcro maling, en tillitserklæring som vi bærer med stolthet og ansvar.

Vår nye reise handler ikke bare om å tilby produkter, men dele vår kunnskap og erfaring med det profesjonelle markedet som har vært vårt DNA i over 50 år. Vi er pioner innen produktinnovasjon, fargeutvikling og miljøbevissthet, vårt engasjement for det grønne skiftet reflekteres i vår 100% vanntynnede produktportefølje og vår bruk av 80% gjenvunnet plast i malingsspann.

Vår forpliktelse stopper ikke ved produktutvikling. Som den første malingsprodusenten har vi utviklet en serie med delvis biobasert maling, noe som viser at det er mulig å kombinere ytelse med miljøbevissthet. Vår maling er designet for de som ikke bare ser forskjellen, men som også ønsker å gjøre en forskjell.

I Norge driver vi 6 butikker som er målrettet B2B, vi skiller oss ut med at vi i tillegg til og være butikk også produserer de fleste produktene våre maling\lakk\industri selv.