– En gledens dag kan vi kalle det nå når vi har fått med Kvik Kjøkken og Per Gunnar Aasen i nettverket her i Travparken. De selger kjøkken, bad og garderober av ypperste kvalitet, berømmer markedssjef i Travparken, Ingvar Ludvigsen.

Ekstra rabatt til travmiljøet
– Kvik Kjøkken er en meget sterk merkevare og daglig leder Per Gunnar har sagt at om dere sier at dere er i hestemiljøet skal dere få en ekstra rabatt. Husk det alle partnere, hesteeiere, trenere og amatører, smiler Ludvigsen.

-Nettverket har gitt bra butikk
Kvik Kjøkken holder til i Skibåsen i Sørlandsparken, i samme bygg som Europris.
– Jeg er gleder meg til å bli en del av Travparken igjen. Jeg har tidligere vært en del av nettverket og sett at det har gitt bra med butikk. Nå er jeg i et nytt marked og ønsker alle i hestemiljøet hjertelig velkommen inn i vår butikk. Jeg garanterer dere god service og de beste priser om dere sier at dere er involvert i travet, sier Per Gunnar Aasen.

KVIKS FOKUS
Uansett når man møter Kvik, eller hva vi gjør sammen, skal man merke den røde tråden som stammer fra våre fokuspunkt i livet og markedet. Dette er vår grunnstein.

Misjon: Vi tilbyr kjøkken, bad og garderober i dansk design til overraskende lave priser.
Visjon: Alle har rett til et kult kjøkken. Vi insisterer på at opplevelsen rundt kjøpet av et kjøkken skal være like behagelig som livet i kjøkkenet.

Besøk Kvik Kjøkkens hjemmeside her