Vi fikk med oss en skikkelig gulrot til vår V75-omgang lørdag 14.september; det var ingen som klarte å syv rette under omgangen på Bjerke denne helgen – det betyr JACKPOT og 2 450 067  kroner ekstra i syverpotten!

Dermed kan du vinne 15 millioner kroner!

Husk at Sørlandets Travpark er nettkommisjonær og at du kan kjøpe andeler til V75-omgangen hos oss.

Slik melder du deg på
Det eneste du trenger å gjøre, er å sende navn og telefonnummer/e-post til 99 69 36 24 (Richard) eller 906 23 631 (Ingvar).

Du vil da i løpet av kort tid motta en link på SMS. Klikk på denne linken og logg inn (dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto) eller registrer deg med bruker. Husk å samtykke til at du vil ha tilsendt SMS med disse andelsspillene, ellers vil du ikke motta varsel når vi setter opp nye spill.

Andelslagene våre finner du her utover i uka:
https://www.rikstoto.no/Ekspert/46360/Spill