Markedssjef Ingvar Ludvigsen tilbyr Travparkens gjester en svært gunstig hotellpris når de bestiller hos vår samarbeidspartner Scandic Hotels. Foto: Richard Ekhaugen.

Trenger du hotellovernatting til travgallaen i februar? Kanskje du skal på Sommertravet? Eller du rett og slett skal booke sommerferien allerede? Vår samarbeidspartner Scandic Hotels gir deg de beste prisene.

Scandic Sørlandet, hotellet som ligger et steinkast unna Travparken, har i mange år vært en svært god samarbeidspartner, og et ettertraktet overnattingssted for våre tilreisende gjester. Gjennom vår samarbeidsavtale med dem tilbyr Scandic Hotels nå Travparkens gjester de aller beste prisene når de bestiller på nett.

– Vi oppfordrer våre gjester og alle travlagsmedlemmer til å benytte seg av det svært gode tilbudet som vi nå har fått av Scandic. Ved å bruke en fast rabattkode ved booking på nettet er du sikret de beste prisene på alle Scandics hoteller i hele Norge, forteller markedssjef Ingvar Ludvigsen.

Book ditt hotellrom på www.scandichotels.no
Rabattkode: D000039608