Julemat og anleggsmaskiner i skjønn forening i messehallen i Travparken. Foto: Sørlandets Travpark.

Over 100 kunder av Volvo Maskiner og Trucknor fikk oppleve både julemat og anleggsmaskiner i skjønn forening da de hadde sin julesamling i messehallen på Sørlandets Travpark i forrige uke.

Vi i Travparken er veldig stolte av vår messehall, et lokale som åpner opp for et vell av muligheter til ulike arrangementer. I forrige uke fikk vi et godt eksempel på hvordan ulike elementer kan knyttes sammen da Volvo Maskiner og Trucknor la sin julesamling til messehallen vår.

Over 100 kunder kunne nyte julebuffet omkranset av gravemaskiner som var kjørt inn i lokalet via den store kjøreporten! På storskjermene rullet presentasjonsfilmer av anleggsmaskiner og store kjøretøy – alt altså samlet på èn plass.