Fjord Line satser stort på Cruise mellom Kristiansand-Hirtshals-Stavanger-Bergen og med denne opptrappingen så er vi offensive inn mot bedriftsmarkedet. Da vi fikk tilbakemeldinger fra eksisterende kunder på at travparkens nettverk var meget bra så tok vi kontakt, starter Linn Falch som har tittelen Head Of Sales i Fjord Line. At vi nå har daglig avreise hele året gjør at vi står enda bedre rustet til å ta vår andel av trafikken til Danmark, men at vi også kan tilby disse flotte cruisereisene mot turist og bedriftsmarkedet gjør oss unike i denne landsdelen. Vi har et nytt hurtigskip (Fjord FSTR) som tar deg hurtig og trygt til Danmark på 2 timer og femten minutter i tillegg til to større skip (Bergensfjord og Stavangerfjord) som roterer mellom disse fire destinasjonene hver eneste dag hele året, så tilbudet er meget bra fortsetter Marielle Tiller (Sales And Event Manager).

Fjordlines merkevare er sterk og at vi har funnet sammen og at begge parter har funnet en meget stor verdi begge veier gjør at dette er en gledens dag, starter Markedssjef i travparken Ingvar Ludvigsen. De satser stort her nede i sør og at de har funnet oss interessante er bare helt fantastisk. Vi skal gjøre vårt for at vi skal åpne dører via alle de andre bedriftene i nettverket og ikke minst travmiljøet som er mye ute å reiser.

Fjordline ligger også ute med en rabatt pris til alle som som har sponsorkortet.

Gå inn på sponsorkortet.no får å få Fjordline sine tilbud i tillegg til over 20 andre bedrifter som også har meget gode avtaler til alle ansatte i travparkens sponsorbedrifter i tillegg til alle travlagsmedlemmer her i sør.

Mer om fjordline finner dere på Fjordline.com