Nyeste samarbeidspartner i travparken er Ferdinads.no.

Vi har hatt bedriftsmarkedet som vårt store satsningsområde, men nå satser vi stort også mot privatmarkedet og leverer kjøtt og fisk pluss mange andre delikatesser hjem til folk på døra. Med de prisene vi tilbyr og at vi leverer gratis på døra i fra Mandal til Arendal om man handler for over 1000.- har gjort gjort susen, sier eier Erik Hatlestad. Hva med trav Erik? Nei, der har jeg ikke store erfaringen, men det er mange av bedriftene i travparkens nettverk som jeg kjenner som har skrytt av opplevelsen med løp så dette gleder jeg meg til. Daglig leder er Joakim Nygård. Vi har troa på at dette samarbeidet er med på å gjøre oss enda bedre kjent så dette har vi virkelig tro på, sier Nygård.

Ferdinands.no ble av FT Bygg og XL -Bygg Kristiansand anbefalt om  å ta et møte med meg, så kunne jeg forsøke og selge inn travparken til Erik. Sjelden har det vært enklere å være meg, ler Ingvar Ludvigsen. Engasjert til tusen og lysten på suksess var bare så smittende, fortsetter Ingvar. Ferdinands.no har jeg allerede handlet hos og de prisene som de har er så gode at ingen butikker klarer å konkurrere på de alle fleste av deres produkter. Jeg gleder meg til samarbeidet i minst de neste tre år, sier Ludvigsen.

ALLE TRAVLAGSMEDLEMMER:

15% rabatt på ALLE varer i nettbutikken ferdinands.no
Gjelder også varer som allerede er på tilbud. 

Rabattkode: STRAVPARK2024

OBS. Bruk rabattkoden i feltet som sier «rabattkode» ikke i «gavekort»

Legg merke til at koden må fylles inn i feltet for Rabattkode, IKKE i feltet for gavekort.

Firma: Ferdinands AS 
Nettside: ferdinands.no

Mail: nettbutikk@ferdinands.no