Som en av travparkens nærmeste naboer var det nesten en selvfølge at vi skal ha et samarbeid med travparken starter Marketing Manager i Norge, Atle Syvertsen. Travparken ligger strategisk til og mange av deres gjester og aktive er mye på veien så vi ønsker de alle velkommen innom oss. Nå har man også fått på plass sponsorkortet.no som vi har kanontilbud til alle sponsorer  og alle travlagsmedlemmer i Agder. Ikke mindre enn 20% på alt vi har på menyen.

Det er utrolig kult at MAX Hamburger satser videre på oss, sier Markedssjef i travparken Ingvar Ludvigsen. MAX Hamburger er en stor bidragsyter og som alle de andre en viktig del av vårt sponsor nettverk. Kortet som Atle snakker om kan hentes i travparken av alle travlagsmedlemmer. Alle sponsor bedriftene deler ut selv så i løpet av ganske kort tid er nok rundt 2500 av disse kortene på «veien» .

20 av travparkens sponsorer har allerede lagt ut meget gode tilbud på sponsorkortet.no