Jeg syns det er utrolig hyggelig å være tilbake og bli en del av travparken igjen, starter Kim Andre. Jeg var jo Kjøkkensjef her i 12 år og da muligheten bøy seg så var det ideelt for meg å vende tilbake. Positiviteten til  den nye lederen i travparken Geir Christoffersen gjorde valget mitt enkelt i prosessen mot min utvidede satsning, sier Flaten.

Travparkens gamle kjøkkensjef er tilbake med brask og bram. Ja, det er utrolig gøy at de gamle guttene kommer tilbake og ser verdi av hva vi i travparken kan tilby. Kim Andre er en god venn og det er ekstra hyggelig at han vil være med både som sponsor og ikke minst at han også vil drifte sin virksomhet fra travparken, sier Ingvar Ludvigsen

Etter Kim Andre sluttet som kjøkkensjef i travparken startet han opp med matvogn under navnet Chef Kimmis og han har opplevd stor suksess og nå utvider han med et eget kjøkken i det»gamle» bingolokalet på ca 200kvm. Der skal han produsere til matvognen, catering og i tillegg har han et spennende prosjekt med frysetørket godteri, såkalt Freesed-dried Candy. Dette er blitt superpopulært og har blant annet blitt en stor greie på TIK TOK, avslutter Ingvar Ludvigsen.