Nok en partner som ønsker å bli en del av travparken er bare helt fantastisk starter markedssjef i travparken, Ingvar Ludvigsen. Å få med enda et lokal drevet firma som satser stort og har en enorm vekst og ditto omsetning viser et firma med stor kraft. Agder Ventilasjon hadde blant annet ansvaret for oppbyggingen av vårt ventilasjonsanlegg da messehallen ble oppgradert, så vi vet jo hva Agder Ventilasjon leverer av både kvalitet og service. Jeg gleder meg til dette samarbeidet og jeg er 100% sikker på at de blir en flott tilvekst i nettverket, avslutter Ludvigsen.

Espen Svendsen hos Agder Ventilasjon ble anbefalt av flere firmaer og personer om å bli med i dette Travparken nettverket, fordi det fungerte bra og var en folkene som var med var en livlig gjeng.

Grunnlaget for hvorfor vi er med i nettverket, er fordi vi har tro på det og vi ønsker å øke vår synlighet i de riktige kanalene, lokalt i næringslivet. Vi ønsker også å skape nye relasjoner og bevare de gode relasjonene som allerede er etablert
Agder Ventilasjon er i dag Sørlandets største ventilasjonsentreprenør med 85 ansatte med kontorer i Kristiansand, Arendal og Mandal og omsetter for over 200 millioner.

De leverer alt innen ventilasjon, varmepumper, byggautomasjon, blikkarbeid, kjøl/frys og rådgivende tjenester til næring og industri.