Rett før jul så re signerte vår trofaste samarbeidsparten UFO SKANTRAF ny 3 års avtale.

Vi går inn i tre nye år rett og slett for at det har gitt oss en del butikk, både til de andre samarbeidspartnerne i travparken, men også til dere i travmiljøet, starter daglig leder Inge Sørhaug. Det er jo ingen vil om at i deres bransje så er man jo veldig mye på veien og da er det jo gledelig for oss at vi blir foretrukket. Hengere, 7500 tonnsbiler er noe av hva travmiljøet her i sør har kjøpt av oss. Vi har et meget bredt utvalg så det er vel ingenting vi ikke kan hjelpe til med, ja kanskje bortsett fra flyversertifikat så kan vi hjelpe til med det meste humrer Sørhaug.

Det at UFO SKANTRAF igjen vil forlenge med oss gjør meg både stolt og litt rørt sier Ingvar Ludvigsen i Sørlandets Travpark. De som mange andre begynner og få lang fartstid i vår «drakt» og det må jo bety at vi gjør noe riktig, ler Ludvigsen. Vi har et flott samarbeid og når våre folk har behov for nye påbygg eller utvidelse av sertifikat så sendes de opp til UFO Skantraf som nesten er vår nabo ute i parken og det gjør det jo veldig enkelt.