Sørlandsparken Dinitrolsenter forlenger med ny 3 års avtale som sponsor i travparken.

Vi er en bedrift som startet i 1979 og vi er Sørlandets største antirustverksted, starter Avdelingsleder Jon Halvard Grefstad. Understellsbehandling på alle type kjøretøy. Som alle vet er det det enormt bruk av veisalt i vår landsdel og det tærer på bilene, så ta turen innom oss så får dere både god service og ikke minst den rette hjelpen. Vi gir også en god rabatt til alle ansatte i nettverket og travlagsmedlemmer så det er bare og ta kontakt avslutter, Jon Halvard.

Trofaste samarbeidspartnere er det beste som fins, starter Ingvar Ludvigsen. Når bedrifter re signerer så får man en følelse av at man gjør noen ting rett. De aller fleste av oss kjører jo bil og det er ingen tvil om at vi må være obs på understellet, ler Ludvigsen. Spøk til side så burde man faktisk ta en sjekk innimellom for det forringer jo verdien på bilen om man finner ut at rusten har tatt tak i bilen. Tusen takk for tilliten og vi gleder oss til videre samarbeid.

Les mer om:

Sørlandsparken Dinitrolsenter | Understellsbehandling Kristiansand | Dinitrol Kristiansand (kristiansanddinitrol.no)