Lyskomponenter AS er en komplett belysningsleverandør som prosjekterer og leverer profesjonelle løsninger innen belysning til alle typer bygg og prosjekter over hele landet.

Vi gleder oss til å bli en del av B2B-nettverket med vi ser består av mange spennende bedrifter. Vi har hørt mye positivt om nettverket til Travparken , sier daglig leder Kai Arne Arnesen. Jeg har ikke vært i travparken før, men vi kjører i gang og skal ha med kunder/ansatte på årets første V75 10. februar så det blir en ny og spennende erfaring. Drømmer om litt nybegynnerflaks, ler Kai Arne.

Dette er utrolig gøy. De har blitt anbefalt av Oneco som har vært her i mange år, så denne «fisken» var ikke den vanskeligste fisken å fange, ler Ingvar Ludvigsen. De har utrolig flotte produkter og jeg har selv allerede vært ute hos de i splitter nye lokaler på Mjåvann. De har en faglig kompetanse innen sitt felt som vi allerede har opplevd så dette blir garantert et fruktbart samarbeid, avslutter Ludvigsen.

På bildet fra venstre: Kai Aren Arnesen, Heine Munthe Eik, Ingvar Ludvigsen og Thomas Holm.