Skagerak Consulting går nå inn som samarbeidspartner med Sørlandets Travpark.

Vi ønsker å bli en del av det velfungerende B2B nettverket travparken har bygd opp, samt støtte opp om travsporten og den samfunnsnyttige rollen travparken og sporten har.  Skagerak Consulting jobber lokalt, men også nasjonalt med leder/spesialistrekruttering og bedriftsrådgivning, og ser frem til å presentere oss og samarbeide med resten av nettverket i årene som kommer, sier Kjetil Olsen. At min tidligere sjef ønsker å bli med i nettverket i travparken ser vi på som en tillitserklæring. Vi hadde mange gode år sammen i travparken og det viser at blod er tykkere en vann, sier Markedssjef Ingvar Ludvigsen. Med en tre års avtale signert så må Olsen igjen slite med med meg, flirer Ludvigsen.

Her kan dere se hva Skagerak Consulting kan hjelpe med: https://skc.no/