Ja, du leser riktig! Oneco Elektro as resignerer og er inne i sitt 10. år  og er en av mange stabile samarbeidspartnere i Sørlandets Travpark. Eirik Skaara avd. leder i Oneco Elektro as kan fortelle at  de er meget tilfreds med å bidra til travsporten her i sør. Vi beviser vel det med et så langt samarbeid, ler Skaara.

Oneco Elektro as har i dag rundt 3000 medarbeidere og en årlig omsetning på rundt 5 milliarder. Vi er lokalisert i Kristiansand, Sandnes, Bergen, Oslo, Drammen, Trondheim og Stockholm, men gjennomfører prosjekter, drift, vedlikehold og beredskap i hele Norge.

Oneco Elektro as har vært en trofast partner i en årrekke. De er vår «huselektriker» og det gir oss en trygghet i alle ledd. Ingen elektriker har en bredere kompetanse enn Oneco Elektro as og jeg må si at det er en stor glede at de nok en gang signerer med oss, sier Ingvar Ludvigsen.