Mandagen byr på åtte travløp og et ponniløp som starter 18.30.

V65 byr på meget bra hester og Lesja Odin blir nok den store favoritten, men han møter god motstand. i V65-3 skal vi stifte bekjentskap med flere debutanter og det er alltid spennende. I V65- er det ti hester til start og legg merke til at alle sammen er trent i Agder og det er gledelig. V65-6 har også et høyt andel «sørlendinger» til start og her er flere av de mest startende på hjemmebane på farten igjen. Hvem som vinner dette åpne løpet er uvist, men sjansen for hjemmeseier er stor.

Velkommen skal dere være og restauranten er åpen og det serveres en middag. I tillegg er det gratis kaffe til alle som tar turen opp i restauranten. Det er ikke spiseplikt denne løpsdagen-

Her er programmet til mandagens løp:

https://www.travsport.no/pdf/ST_20231016_Baneprogram.pdf