Veldig Spennende

Lørdag er det nok en gang klart for Millionsjansen. Lokale Kai Larsen fra Songe var en av de mange som vant forrige helg og var med i trekningen om finaleplassene. Han ble da også en av de 12 som ble valgt ut, og nå gleder han seg til lørdagens kjøring på Bjerke.

– Det hele er veldig spennende. Jeg fikk en telefon på lørdagskvelden og så det var fra Norsk Rikstoto. Jeg skjønte ikke helt hvorfor jeg skulle svare på den telefon – men jeg tok den. Da ble jeg spurt om jeg kjente til Millionsjansen. Bare litt, sa jeg, før jeg ble fortalt at jeg var en av de som hadde blitt valgt ut, forteller han.

At Larsen i det hele tatt la inn en bong, og således var med i trekningen, var imidlertid litt tilfeldig.

– Jeg er ikke noe stor spiller, men jeg har to kamerater med starthester. Det var egentlig grunnen til at jeg spilte forrige helg også, for jeg kjenner både Torstein Jørgensen og Jan Ove Røysland, som har henholdsvis Andy Nibs og Kleppe Tuå. Jeg får varsel når disse to starter, og begge var med på Sørlandet i helga. Da begge startet var det morsomt å spille med og kunne følge med, forklarer han.

Til helga kan Larsen vinne en million kroner.

– Jeg har spilt i mange år, men aldri vært i nærheten av noe slik premie. To ganger har jeg vunnet et par tusen, og det er det. Men det er uansett en fin måte med litt spenning på lørdagen, men jeg spiller ikke hver helg, smiler han.

– Satte du opp bongen selv?

– Nei nei. Jeg spiller via andelslag, for jeg følger ikke godt nok med til å sette det opp selv. Jeg har ikke noe forhold til hest og travsport utenom å spille litt. Dattera hadde hest på stall i en seksmåneders periode, men det er omtrent alt.

Nå blir det Millionsjansen på Bjerke til helga. Han gleder seg.

– Jeg har allerede fått tak i startliste og sett litt på det. Nå har det jo på en måte ikke så mye å si hva vi tenker, for vi blir jo bare tildelt en hest i løpet. Det blir uansett veldig spennende, avslutter han.