Daglig leder Steinar Ribe Tobiassen startet opp sitt selskap i februar 2017 og signerte som sponsor i travparken samme år. Tenk det, med denne signeringen så blir vi sponsorer i travparken i minst 10 år, humrer Tobiassen. For oss har det vært mange faktorer opp igjennom som har spilt inn. En ting er at vi har fått litt jobber i travparken, Hortemo travbane osv som vi setter stor pris på, men i tillegg så har nettverket vært en viktig faktor der vi i mange tilfeller får meget gunstige priser hos de andre sponsorene og som alle vet: Penger spart er penger tjent. Så har vi jo fått øynene opp for travsporten. Hele gjengen hos meg pluss mange kunder har opp gjennom årene vært med oss når vi har sponsorløp og hygget oss med både spennende løp, god mat og drikke. Dette er noe jeg virkelig anbefaler andre også og utforske. Bli med i travparken er min anbefaling, avslutter Steinar.

Må si jeg blir litt ydmyk. Steinar har satset på Sørlandets Travpark helt siden sin oppstart og det er utrolig gøy å høre hans betrakninger av samarbeidet, sier Ludvigsen. Han er en utrolig lojal person og jeg kan på det varmeste anbefale dere alle å bruke SR Tobiassen sine tjenester. Det at han har så stort fokus på også å bruke våre andre partnere når hans bedrift trenger tjenester er bare fabelaktig. Syv år er gått og han signerer for tre nye år og det er bare fantastisk, avslutter Ingvar Ludvigsen.