Andersen Tak kommer inn med brask og bram.  De har allerede vært på flere travarrangementer, i tillegg til en travtur, selv om de ikke har vært partner mer en i to måneder. Dette hadde jeg aldri trodd for noen måneder siden; at jeg skulle ha det så gøy på travparken, flirer Daglig Leder Trond Andersen. Jeg ble anbefalt av FT Bygg om at travparken hadde et meget bra nettverk og en herlig gjeng. Som har fokus på å handle av hverandre, bygge hverandre opp.  Da var veien kort for dere og få meg på kroken, smiler Andersen. Phillip, hans sønn er  ikke gamle karen, men har startet sin læretid hos sin i bedriften. Jeg trives  i høyden, og syns i tillegg det er gøy å jobbe sammen med min far. I tillegg trenger jo fader’n at jeg holder han litt i ørene, ler Phillip.

Ja, at Trond er en livlig fyr tok det ikke mange minutters samtale for å finne ut av. FT Bygg hadde jo gjort 90% av jobben så det var en enkel signerer, ler Ingvar Ludvigsen i travparken. Dette er et firma med lang erfaring som kan sitt fag, så om du/dere får en lekkasje, bygger nytt eller skal rehabilitere så skal det ringes til Andersen Tak, avslutter Ludvigsen.

Andersen Tak AS – Vi hjelper til med taktekking i Kristiansand og omegn. Våre taktekkere utfører alle taktekkingsoppgaver, fra klassisk taktekking til moderne utføringer. Vi kan bidra med taktekking for alle typer bygninger, og våre kunder strekker seg fra privatpersoner til næringskunder

https://andersentak.no/

Tekst: Ingvar Ludvigsen