Bare positivitet å høre

 

Damegruppa på Sørlandet er i full gang og hadde sitt første møte 17. januar. Oppmøtet var veldig bra og man har allerede fått konstituert seg og begynt å se på fremtidige aktiviteter.

 

– Vi var 29 stykker på stallkroa. I tillegg var flere forhindret fra å komme på grunn av vær og føre. Det som var veldig positivt var at det kom folk fra alle travlag unntatt to, så det er god geografisk dekning, forteller primus motor Anne Catrine Kleveland.

 

I møtet fikk man gått gjennom mange ting, diskutert flere ideer og også valgt et styre.

 

– Vi hadde et veldig godt møte som varte i to timer. Det ble snakket litt om løst og fast, og også om veien videre. Gjennom møtet kom det veldig mange gode forslag. Vi landet også på noen vedtak for både økonomi og medlemsskap. For få litt starthjelp å komme i gang med økonomien har vi bestemt oss for en medlemskontigent på 200 kroner år. I tillegg har vi satt en aldersgrense på 20 år. De som er under dette har ungdomsgruppa, som vi ikke ønsker å konkurrere med, slår hun fast, og fortsetter:

 

– En ting vi landet på er at vi i år skal fokusere på det sosiale og noen kurs. Vi har ikke bestemt hva eller hvem, men har noen gode ideer på blokka. Vi satte også et styre og har planlagt å ha første styremøte snart. Der skal vi stake ut kursen videre, fortsetter hun.

 

Kleveland er leder i styret, og får med seg Ida-Helen Mellingen som nestleder. I tillegg er Helene Forberg, Mari Fiane og Guri Vårdal styremedlemmer, mens Ann Louise Blikra og Sanna Svendsen er vara til styret.

 

Den nye styrelederen er glad for at dette har blitt en virkelighet. Hun merker også at mange andre er veldig positive til den nye foreningen.

 

– Jeg hadde jo et håp om å få til, men samtidig er det aldri noen garanti for noen ting.  Alle ønsker å få det til, og jeg har troa på dette. Det er bare positivitet å høre, understreker hun.

 

Snart begynner kjøringene på travparken og damegruppa er til stede, og hun inviterer andre til å bli med.

 

– Vi skal ha et fellesbord på V75-kjøringen i februar. Det er bare å melde seg på, avslutter hun.