En spennende travdag er i vente, fredag 20. mai!
Øverst på menyen står de 2 finaleløpene til det nye Sørlandsløpet. Det har blitt to flotte finalefelter, med meget bra hester til start! En stor takk rettes til dere aktive, som prioriterte dette løpet. Velkommen skal hver og en av dere være til fredagens finale, og lykke til, til både hest, kusk, eier og oppassere!

Tanken bak Sørlandsløpet, er å skape noe ekstra ut av en helt vanlig travkjøring, og det er stor mulighet for at «konseptet Sørlandsløpet» vil bli videreutviklet! I denne runden kjøres løpet med en førstepremie på 50.000, samt at vinnende hests eier får en flott sølvpokal til odel og eie. I tillegg retter løpet fokuset mot oppasserne. Hverdagsfest skal også inkludere hverdagens helter, og i den kategorien er definitivt oppasserne, som gjør en trofast, møysommelig og stor jobb hver eneste dag fra morgen til kveld. Nettopp derfor er det jobbet fram en «gaveeske» til vinnende hests oppasser i de to respektive finaleløpene, der innholdet er som følger:

Luksusopphold for 2 på Lindesnes Havhotell, med overnatting i hotellets toppsuite, og middag for 2 i den eksklusive og internasjonalt anerkjente restauranten Under, som ligger like ved Havhotellet! (Sponset av Bjørnar Høgseth)
Gavekort fra Trav & Galoppnytt, med digitalt abonnement. (Sponset av TGN)
Gavekort fra Trav365, med digitalt abonnement. (Sponset av Trav365)
Gavekort fra vår lokale, nye hestesportbutikk, Smith’s Hesteutstyr. (Sponset av Smith’s Hesteutstyr).

Vi vil rette en stor takk til alle sponsorer, og en spesiell takk til Bjørnar Høgseth fra Bergen, som syntes tiltaket til oppdretterne var så positivt at han gikk inn som sponsor for Hotell og restaurantgaven. Høgseth har vært en stor bidragsyter for Norsk Travsport i en årrekke, og har selv eid blant annet elitehesten Ens Crescendo, Hoppederbyvinneren Chocolatique og Hambletonian Oaks vinneren Bold And Fresh. I tillegg er han kjent via www.kvalitetshester.no som oppdretter til en rekke meget gode hester.

I denne lille vandring av positivitet, så må alle finaledeltakere til Sørlandsløpet få med seg dette:
Alle eiere av finalehester i Sørlandsløpet kan gå til Smith’s Hesteutstyrsbutikk, og få utlevert en 40 kilos Optimal kraftforsekk fra Fiskå Mølle! Et flott tiltak fra Fiskå Mølle, som setter prikken over i-en i rammen rundt Sørlandsløpet!

Det venter også mange fine rammeløp denne kvelden! Spennende unghester i løpsdebut, rekrutt- og amatørkusker som skal ut i kvalløp til Per Arne Enholms minneløp, og etablerte varmblodshester møtes til dyst. Vi ønsker samtlige deltakere til hvert enkelt løp lykke til!

Torbjørn Sakariassen
Daglig leder