Det har vært en vemodig dag på Sørlandets Travbane i dag. «Vår alles» Roger Tjomsland har i dag hatt sin siste offisielle arbeidsdag her på Travparken, etter over 20 år som Banemester. Staben ved Travparken hadde en intern liten samling tidligere i dag sammen med Roger, og det er ikke til å underslå at vi alle kjente på at både øyner ble våte og stemmen litt grøtete, mens Roger satt og mimret og erindret tilbake på sitt virke her ved Sørlandets Travpark.
Roger har vært et av synonymene til Sørlandets Travpark. Ikke en eneste dags sykefravær har han hatt i løpet av sin karriere som Banemester (!) Travparken har høstet lovord fra fjern og nær på grunn av de til enhver tid perfekte baneforhold. Har det vært påkrevet at Roger har stått opp kl. 03.00 på natta for å dra til banen og kjøre, så har han gjort det. Har det vært påkrevet at han har kjørt til sene kvelden for å preparere til løpsdager, så har han gjort det. Han representerer en faglig dyktighet på sitt felt, og en perfeksjonisme i sitt fag, som fortjener all mulig ros og respekt!
Men det er noe mer. Og det er personen Roger. Han er en Høvding på sitt felt, men han er også en hedersmann som menneske. På vegne av Sørlandets Travpark vil jeg derfor si tusen takk for en fantastisk utført jobb gjennom alle disse årene, og lykke til videre i din nye jobb! Vi ønsker deg alt godt, og kommer til å savne deg!
Daglig leder
Torbjørn Sakariassen