Travgalla for prestasjoner i 2020.

Hestegallaen har vært arrangert i en årrekke på vinteren. I år så er ikke dette mulig grunnet Covid19 situasjonen.

Agder Travforbund/Sørlandets Travpark synes det er viktig å sette på pris på de aktive etter en utfordrende sesong. Så det er besluttet å stemme frem hestene på vanlig måte. Det vil bli nominert 3 stk i hver kategori. Vinneren kåres av en jury, samt travlagene har en stemme. 

De nominerte blir presentert kl 18:00 i dag på sorlandets-travpark.no 

Vinnerne vil bli presentert på Sørlandets Travpark sin hjemmeside/Facebook siden fra 15.  februar. Det blir presentert 2 vinnere pr dag. Til slutt vil en jury kåre årets hest 2020. Vinnerne vil bli invitert til en V75 kjøring så fort det blir åpnet for vanlig publikum på banene igjen. Da vil også prisene bli delt ut.

Så følg med på hjemmesiden/Facebook om din hest/du er nominert, eller om du/dere vinner. 

Vi håper at dette vil være en liten erstatning for hestegallaen og gratulerer de nominerte.