Grunnet de rådende smittevernrestriksjonene blir det et annerledes Sommertrav på Sørlandets Travpark i 2020.
Med kun 200 gjester i restauranten og 200 gjester på publikumsplass fredag 17. og lørdag 18.juli blir det et annerledes Sommertrav i sør i 2020. Med færre gjester og uten mulighet for å servere buffet i restauranten velger Travparken i stedet å donere penger til et godt formål.

NM-gave til Kreftforeningen
– Vanligvis inviterer vi kretsen rundt samtlige NM-deltagere til VIPPEN og byr på buffet. I år lar ikke dette seg gjøre grunnet smittevernrestriksjonene og begrensningene på antall gjester. Derfor har vi valgt å bruke de 10 000 kronene som dette vanligvis koster oss på en gave til Kreftforeningen i stedet, med NM-eierne 2020 som avsender. Vi håper og tror at NM-deltagerne ser på dette som en meningsfull måte å anvende disse pengene på, sier sportssjef på Sørlandets Travpark, Marianne Klepaker.