ULTRA Vinduspuss AS signerer en treårs avtale med Sørlandets Travpark.

ULTRA Vinduspuss AS er et nystartet firma, men mennene bak har over 20 års erfaring fra bransjen.
– Vi er glade for å komme inn i nettverket i Travparken, med mange bedrifter som jobber sammen med en felles tanke om å gjøre hverandre gode. I tillegg syns jeg det er «kul» med trav. Travet er jo stort i Sverige og jeg har vært på Jägersro en del ganger. sier svenske Kenny Fennhagen, som er daglig leder.

– Vi har jo et produkt som «alle» har behov for, enten privat eller bedrift. I tillegg til vinduspuss er vi også store på fasadevask, sier kollega, bror og medeier Andreas Ipsen.

– Vi er glade for at ULTRA Vinduspuss AS blir med i vårt nettverk. De supplerer nettverket ved å ha et produkt som alle har behov for i en eller annen form. Guttene virker til å ha den rette innstillingen til det å samarbeide med andre bedrifter, så dette tror jeg blir gutter som bidrar inn på den aller beste måten, sier markedssjef Ingvar Ludvigsen.

Besøk hjemmesiden til ULTRA Vinduspuss AS her