Med avdelinger fra Kristiansand i sør til Bodø i Nord er PSS Securitas en stor aktør innenfor sitt felt i Norge. Nå går vaktselskapet inn som samarbeidspartner hos Sørlandets Travpark.

Bredt kompetansefelt
– Det er gledelig at vi endelig er på plass på Sørlandets Travpark, innleder Daniel Hauge hos PSS Securitas.
– I samarbeid med Securitas innehar vi kompetanse innenfor alarmer, kamerasystemer , mobilvektere og områdevakthold med mer. Vi i PSS Securitas har selv arrangementer, spesialtjenester og utelivsbransjen som våre fokusområder, forteller Hauge.

– Solid merkenavn
– Det er utrolig gøy at PSS Securitas kommer inn som sponsor og blir synlig, i tillegg til at de blir en del av nettverket i Travparken. Det er snakk om et solid merkenavn og de blir synlige i Travparken på alle våre store arrangementer for våre gjesters trygghet. Vi gleder oss til et langvarig og godt samarbeid, sier Travparkens markedssjef, Ingvar Ludvigsen.

PSS Securitas har 2000 vektere på landsbasis, og 160 bare i Agder.

Besøk hjemmesiden til PSS Securitas her