Snemyr Betongsprøyting er siste tilskudd på stammen til nettverket av samarbeidspartnere rundt Sørlandets Travpark. Firmaet ble dannet i 1979, og har siden midten av 1990-tallet spesialisert seg på betongsprøyting. De har i dag 10 ansatte.
– Jeg var på Sørlandets Travpark under åpningsdagen 16.juli 1988, og det er gøy å være tilbake på arenaen. Nettverket består av solide samarbeidspartnere, og vi gleder oss til å bli en del av det, sier daglig leder hos Snemyr Betongsprøyting, Asbjørn Aasen.

Seriøs aktør
Snemyr Betongsprøyting utfører det meste innen betongsprøyting, men hoveddel av deres arbeider er betongsprøyting i tunneler og skjæringer. I tunnel utfører de både brannsikring av PE-skum og sikringsarbeider med sprøytebetong.
– Snemyr Betongsprøyting har vært en seriøs aktør i landsdelen i 40 år, og vi er svært glade for at et slikt velkjent firmanavn nå kan knyttes til vårt nettverk. Vi skal gjøre vårt ytterste for at de får et godt utbytte av å gå som samarbeidspartner hos oss, sier Ingvar Ludvigsen, markedssjef i Travparken.

Besøk hjemmesiden til Snemyr Betongsprøyting her