Søndag 17.november var alle Agders travklubber invitert til Sørlandets Travpark for å motivere til bruken av På lag-funksjonen, Norsk Rikstotos andelskonsept som travlagene nå motiveres til å ta i bruk.

Daglig leder Kjetil Olsen og forbundsleder Rune Upsahl ga opplæring i bruken av funksjonen, samt at travklubbene som allerede er godt i gang med bruken av den nettbaserte løsningen delte råd og tips til de andre.

Forbundet og Travparken har nå satt i gang en egen konkurranse blant travlagene ut måneden, hvor vinnerklubben blir påspandert middag for 10 personer under årets siste løpsdag i sør, søndag 15.desember.

Slik er konkurransereglene:
Den travklubben som har høyest enkeltgevinst i konkurranseperioden får 3 poeng, deretter 2 og 1 poeng til de neste på lista.
Den travklubben som rekrutterer flest nye medlemmer til sitt andelslag i konkurranseperioden får 3 poeng, deretter 2 og 1 poeng til de neste på lista.

Travklubben med høyest totalscore ved slutten av perioden vinner konkurransen.

Les mer om På lag her