Sørlandets Travpark startet tidligere i sommer opp som nettkommisjonær, og tilbyr nå andelsspill til utvalgte omganger for de som har meldt seg på. I går ble det fullklaff i V75-spillet og 34 966 kroner tilbake, men hadde vårt store objekt i omgangen, Jenny Thygesens Graceland E.P. holdt unna etter et toppløp (se målfoto over), ville utbetalingen skutt i været. Vinneren Princess Corner var en 70-prosenter, mens sørlandshoppa kun var markert på rundt 6 prosent av V75-bongene…

For en innsats på 205 kroner kunne de som kjøpte andel hos oss kvittere ut 3 500 kroner tirsdag kveld.

Også under Sommertravet kunne våre kunder glede seg over V75-klaff, 12 andelskjøpere delte da 46 929 kroner.

Slik melder du deg på
Det eneste du trenger å gjøre, er å sende navn og telefonnummer/e-post til 99 69 36 24 (Richard) eller 906 23 631 (Ingvar).

Du vil da i løpet av kort tid motta en link på SMS. Klikk på denne linken og logg inn (dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto) eller registrer deg med bruker. Husk å samtykke til at du vil ha tilsendt SMS med disse andelsspillene, ellers vil du ikke motta varsel når vi setter opp nye spill.

Andelsspill til kveldens løp finner du her:
https://www.rikstoto.no/Ekspert/46360/Spill