Lørdag fant historiens første “Månedens profil”-overrekkelse sted under travgallaen i Travparken. Iselin Toft Dyrstad kunne rørt motta prisen til stor applaus fra de rundt 170 gjestene.

Juryen består av representanter fra Sørlandets Travpark og Agder Travforbund. I deres begrunnelse heter det:
”Den først vinneren har startet flere andelslag hvor flere nye personer har blitt med å eie hest. Hun har stått på, og ikke gitt opp når det har gått imot. Prisvinneren har frontet sporten på en veldig positiv måte i media. Hun har bygget opp en hest som har hatt en alvorlig skade, og fikk en skikkelig nedtur ved at hesten ble bortvist fra start i prøveløpet da hesten ikke ville volte. Etter noen uker med iherdig voltetrening så klarte hesten prøveløpet, og i sitt første løp for treneren ble det seier på Forus. Førstepremien på 16 000 kroner valgte andelslaget å gi bort til Kreftforeningen. Månedens profil for Januar går til Iselin Toft Dyrstad.”

Månedens profil 2019:
Januar: Iselin Toft Dyrstad