Birkeland-hesten Wayne Brogård i kjent stil; først på målstreken. Foto: Hesteguiden.com.

I 2017 var han landets mestseirende varmblodshest, mens 2018 på mange måter ble et mellomår for Wayne Brogård. Er Birkeland-hesten tilbake på vinnersporet på hjemmebane søndag?

Kari Anne Knutsen-trente Wayne Brogård leverte en enorm sesong i 2017. Vallaken ga seg ikke før han hadde bokført hele 14 seire på 26 starter, og ble med det landets mestseirende varmblodshest det året. Fjoråret bød på en del stang ut for S.J.’s Photo-vallaken, som likevel vant tre løp på 21 starter.

Søndag gjør han sin første start på hjemmebane (starter på Momarken 22/1) i 2019 i V65-1 på Sørlandets Travpark. Etter tre løp for andre kusker er igjen Eirik Høitomt makker for Wayne Brogård. Innleder han en ny seiersrekke søndag?

Se startlistene til søndagens løp i Travparken her