Daglig leder Inge Sørhaug (t.h.) hos Ufo Skantraf har skrevet under en toårsavtale som samarbeidspartner med Sørlandets Travpark og Ingvar Ludvigsen. Foto: Richard Ekhaugen.

En ny, spennende samarbeidspartner er på plass i Travparkens nettverk. Denne uken skrev Ufo Skantraf under en toårsavtale.

– Vi setter svært stor pris på at en solid aktør som Ufo Skantraf nå velger å gå inn som samarbeidspartner hos oss. Det bidrar også til at bredden i nettverket vårt blir enda større, og Ufo Skantraf tilbyr jo tjenester som alle bedrifter og privatpersoner har bruk for, sier en entusiastisk markedssjef hos Sørlandets Travpark, Ingvar Ludvigsen.

Tilbyr bredt et spekter
Skandinavisk Trafikksenter har lenge vært Norges ledende senter innen trafikksikkerhet og føreropplæring. Tidligere i år ble Skantraf og Ufo Trafikkskole slått sammen til ett selskap, en ukomplisert prosess all den tid de hadde samme eier fra før.
– Nettverket hos Sørlandets Travpark er faktisk det første vi velger å gå inn i. Vi håper å kunne tiltrekke oss mange nye kunder med alt vi kan tilby opplæring på, understreker en offensiv daglig leder, Inge Sørhaug.
– Vi tilbyr alt fra opplæring på moped til vogntog, og bidrar med hele spekteret innen vogntogopplæring, fortsetter Sørhaug.

Viktig samarbeid
Administrasjonsleder Sissel Ekeblad Andersen er klar på at det gode naboskapet i Sørlandsparken er viktig.
– Slike samarbeid bidrar jo til å styrke hele Sørlandsparken ved at vi drar nytte av hverandre på denne måten.

Ufo Skantraf finner du i Skibåsen 25.

Besøk hjemmesiden til Ufo Skantraf her