Daglig leder hos Industridykk AS, Ole Martin Hagen Sørli, er ny samarbeidspartner i nettverket til Travparken. T.h. en fornøyd markedssjef Ingvar Ludvigsen. Foto: Richard Ekhaugen.

Torsdag skrev Industridykk A/S og Sørlandets Travpark under en samarbeidsavtale som gjør Søgne-selskapet til seneste tilskudd på stammen i nettverket av samarbeidspartnere i Travparken.

– Det er ikke noe vi ikke gjør under vann, det være seg boring, berging, sprenging eller sveising for å nevne noe, forteller daglig leder Ole Martin Sørli.

– Jeg har ikke tidligere hatt noe spesielt forhold til travsporten, men etter besøket på V75-dagen 3.november fikk jeg opp øynene for at dette er en arena jeg kan bruke både overfor kunder og mine ansatte. Travparken har et spennende nettverk med mange forskjellige typer bedrifter, og blir en viktig arena for å skaffe flere relasjoner, sier Sørli.

– Vi er veldig glade for å få en enda en ny bedrift inn i nettverket. Vår strategi er å ha et bredest spekter av partnere, slik at det blir minst mulig “kollisjon” mellom kjernevirksomhetene. Industridykk A/S blir således et spennende tilskudd til vårt eksisterende nettverk, uttaler markedssjef hos Sørlandets Travpark, Ingvar Ludvigsen.

Besøk Industridykks hjemmeside her