Menyen til hestegallaen

Matparken varter opp med en nydelig meny til hestegallaen på Travparken lørdag 18.februar.

Matparken varter opp med en nydelig meny til hestegallaen på Travparken lørdag 18.februar.

Menyen til årets hestegalla i Agder er klar.


Forrett: Melon og spekeskinke, Baby leaf-salat og vinaigrette.

Hovedrett: Transjering av kjøtt; Langtidsstekt svinenakke, entrecôte, saltbakte amadinepoteter, ovnsbakte grønnsaker, rødvinssaus og champignonsaus.

Dessert: Pannacotta.

Kuvertpris: 550 kroner
Dette inkluderer velkomstdrink, 3-retters middag, underholdning og dans.

Påmelding: Innen torsdag 9.februar på 38 04 46 66 eller e-post: marianne.klepaker@rikstoto.no

MERK: Pengene må være inne på konto 3201.54.34456 ved påmeldingsfristens utløp for at påmeldingen skal være godkjent.