Mange store arrangementer har funnet sted i Messehallen i travparken den siste måneden.

Blant annet den årlige messen til Agder Grossisten som trekker sine kunder til Messehallen for å se, ta og smake på nyheter fra sine leverandører. Ca 50 utstillere var tilstede og det var herlig duft av alt fra nystekte brød til til de deiligste middagsretter.

Elisør arrangerte sin messe for 7. gang. siden 2015. En sterk messe der ca 70 utstillere viste frem nyheter til skuelystne elektrikere. I løpet av 2 dager var det ca 1200 besøkende.

Vår nabo og samarbeidspartner Dyreparken benyttet vår Messehall til et stor arrangement over to dager til sin kunde Tannhelsetjenesten. Det var faglig påfyll, hyggelig samvær og spennende motivasjonsforedrag på programmet.. Det hele ble avsluttet med en intimkonsert med selveste Bjarne Brøndbo fra D.D.E. som virkelig leverte.

Dagen etter var det vår andre nabo Scandic Sørlandet som brukte vår Messehall til sin kunde Komon Stageway. De leverer Vinmesse for Vinmonopolene i hele Norge. 110 utstillere var tilstede og det var mye spennende nyheter å smake på for de innbyde.

Deretter en perfekt V75 med full i restauranten og herlig sport.

Sist fredag hadde vår sponsor og samarbeidspartner XL-Bygg sin messe her i travparken. 31 utstillere tok i mot ca 600 personer gjennom dagen som ble avsluttet med en deilig middag, show og hyggelig samvær utover kvelden.

Sørlandets Travpark takker dere all for oppdragene.