Årets ELISØR er godt i gang og igjen trekker det mye folk til travparkens Messehall.

Mandagen var riggedag og ble etterfulgt av en festmiddag der i overkant av 100 personer koste seg med god mat, god drikke og underholdning fra Magiker Daniel Larsen.

Tirsdag var første messedag og rundt 700 besøkende var tilstede gjennom dagen der de fikk tilbud om faglig innhold tilrettelagt i to av travparkens kurslokaler. NELFO er primus motor for disse kursene som også trakk mye folk også i dag onsdag. Som bildet viser så var det folksomt rundt standene til i underkant av 60 leverandører. Her gikk praten og tilbakemeldingene er at det var mye gode samtaler. Stallsiden Cafe og Karin Hauge sto for all mat og i  tradisjonens tro så ble det servert årets første julemat til sultne gjester.

Onsdag er nå godt i gang. Kursene fortsetter også denne dagen og her nede i messehallen summer det som en i en bie sverm. ( Det er et godt tegn:-)