Travparken satser på de unge

Sørlandets Travpark har inngått en samarbeidsavtale med Ungt Entreprenørskap Agder. Gjennom avtalen er Travparken med og støtter satsing på barn og unge som ønsker en mer praktisk og virkelighetsnær skolehverdag.Smilene sitter løst når skiltet med Ungt Entreprenørskap Agder-logoen settes på plass på indre bane på Sørlandets Travpark. Markedsansvarlig Ingvar Ludvigsen er glad for å kunne ønske en litt annerledes aktør velkommen som samarbeidspartner rundt travbanen i sør.

-Å samarbeide med Ungt Entreprenørskap Agder er en del av vårt samfunnsoppdrag. Vi har hatt mange ungdomsskoleelever innom Travparken på Innovasjonscamper i regi Ungt Entreprenørskap Agder tidligere, og det er veldig gledelig at vi igjen får muligheten til å satse på de unge. Ekstra gøy er det jo at en tidligere kollega står i bresjen for samarbeidet, sier Ludvigsen  med et smil.
.

Godt kjent med Travparken

For det er tidligere samfunns- og mediekontakt hos Travparken, Richard Ekhaugen, som blir ansvarlig for avtalen fra Ungt Entreprenørskap Agders side. Han har de siste tre årene jobbet som rådgiver og kommunikasjonsansvarlig hos den ideelle organisasjonen, og ser frem til å bli en del av Travparkens nettverk igjen.
– Jeg hadde jo gleden av å samarbeide tett med Ingvar i mange år og ble godt kjent med aktørene i nettverket. Derfor vet jeg også hvilke positive og engasjerte mennesker jeg nå får muligheten til å treffe gjennom denne avtalen. Siden Ungt Entreprenørskap Agder er en ideell organisasjon er vi også avhengige av private samarbeidsavtaler, og jeg er trygg på at bedriftene som vil samarbeide med oss vil oppleve stor verdi av møtet de får med elever i både i grunnskolen og i videregående skole, poengterer Ekhaugen.

Om Ungt Entreprenørskap

Ungt Entreprenørskap er en ideell, landsomfattende organisasjon som sammen med utdanningssystemet, næringslivet og andre aktører jobber for å utvikle barn og unges kreativitet, skaperglede og tro på seg selv.

Ungt Entreprenørskap Agder har kontorer i Kunnskapsparken i Kristiansand. Vi er seks ansatte som dekker hele fylket, og har aktiviteter fra 1.trinn på barneskolen og helt opp til universitet og høgskole.