Tore Smith`s Hesteutstyr holder til på stallsiden her i travparken og er en godt besøkt butikk for både de innen travmiljøet, men også ridemiljøet her i sør. Ja, jeg har selv vært aktiv i ridemiljøet i mange år og i tillegg er min hovedinntekt skoing av hest. Jeg reiser mye, men jeg har mange gode kunder rundt forbi og det er jo ikke akkurat negativt at når jeg skor for eiere så kommer man innom andre produkter og vipps så kommer det et tilleggs salg, ler eier Tore Smith. Butikken overtok han for et drøyt år siden og det er ingen tvil om at det er en viktig butikk for alle i område som har hest. Ja, vi lytter, lærer og ønsker å legge til rette for at alt de har behov for finner de hos oss i butikken eller på vår nettside. Jeg må si at jeg er strålende fornøyd med å bli partner i nettverket i travparken. I tillegg må jeg nevne at jeg er meget fornøyd med plasseringen av min logo så dette må bli bra, avslutter han med en god latter.

Jeg må si at det er utrolig bra at vi har en som Tore med oss i travparken. Vi er rett og slett avhengig av hans tjenester til alle aktive som driver med hest i regionen og også på alle løpsdager da noen plutselig trenger et eller annet som er blitt glemt hjemme eller ødelagt før løpet. Da er «frelseren» på plass og hjelper våre aktive, ler markedssjef i travparken Ingvar Ludvigsen. Thore vil være en fin tilvekst også inn i nettverket i travparken med sitt alltid positive engasjement så dette kan kun gå bra, smiler Ludvigsen.

Hjemmeside: https://hovslagertoresmith.no/