Vi har gleden av å meddele at Hertz Bilutleie Kristiansand er blitt en del av travparkens samarbeidsnettverk.

Vi er utrolig glade for at Hertz Bilutleie blir en del av nettverket i travparken, og at de blir en synlig sponsor på Sørlandets Travpark, sier Ingvar Ludvigsen. Jeg håper at alle trav-venner og sponsorer også er like glade som meg, og vil benytte seg av Hertz Bilutleie når de har behov for leiebil om det er i arbeid, privat eller når du skal på ferie, sier Ludvigsen.

Jeg har selv et stort engasjement innen travsporten, og syns det er flott å få være med å bidra til banen vår her i sør, sier daglig leder Marianne Sundtjønn. Jeg har også fått med meg at det er mange andre bedrifter som er partnere med travparken, og vi har som mål å være deres foretrukne leverandør av leiebiler. Vi ønsker å være HELE travets leverandør om man har behov for bil, enten om det er her i Kristiansand eller resten av Norge. Vi har derfor en rabattkode som gir alle som er involvert i travsporten som utøvere eller sponsorer 15 prosent rabatt, sier Sundtjønn.

Hertz er Norges største leiebilselskap med over 400 utleiepunkter, og er globalt representert i mer enn 140 land med over 10000 lokasjoner. I tillegg til Kristiansand, så har Hertz utleiekontorer i Arendal, Lindesnes og Lyngdal i vår region.

Link til hjemmeside: https://www.hertz.com/rentacar/reservation/

Rabattkode CDP: 936256