Markedssjef i Travparken, Ingvar Ludvigsen (t.v.), og Per Gunnar Aasen, daglig leder hos Bay Auto, lanserer Ford Bay Auto-touren. Foto: Richard Ekhaugen

Sammen med vår gode partner Ford Bay Auto lanserer Sørlandets Travpark i 2018-2019 belønningsprogrammet «Ford Bay Auto-touren».

Intensjonen er å belønne våre trofaste hesteeiere som gjennom hele året bidrar til gode travløp i sør.
– Vi har tidligere hatt suksess med utenlandstur til de meststartende hestenes eiere. Nå ønsker vi i tillegg å belønne flere av de som trofast stiller opp for oss, sier markedssjef Ingvar Ludvigsen.

Fra og med løpsdagen 8.april 2018 og frem til utgangen av mars 2019 kan man hente seg fine premier ved å starte på Sørlandets Travpark.
Premiestigen for startende hester ser slik ut:
13 starter: Utenlandstur verdi 10 000,-
10 starter: Hesteteppe
7 starter: Middag for to på Stallkroa
5 starter: Bilvask hos Bay Auto
3 starter: En søt sak å dele
Premiene deles ut i Vekta.

– I Ford Bay Auto-touren konkurrerer man jo bare med seg selv, og jo flere starter, jo flottere premier, sier Ludvigsen med et smil.
– Sørlandet har vært flinke til å skape et attraktivt nettverk som vi synes det er interessant å være en del av. Travmiljøet er også et marked for oss som selger både små og store biler. Jeg har vært til stede på noen løpsdager og det har vært en artig opplevelse. Det er mye entusiasme i miljøet, sier daglig leder ved Bay Auto, Per Gunnar Aasen.

MERK: Det er hestens eier ved konkurranseslutt som vinner eventuell hovedpremie. Selges hesten i konkurranseperioden er det ny eier som mottar premien.