Varehussjef hos Elkjøp Megastore Kristiansand, Stian Hauge, sammen med Ingvar Ludvigsen, markedssjef i Travparken. Foto: Richard Ekhaugen.

En sterk merkevare er seneste tilskuddet til samarbeidspartnerfamilien i Travparken. Denne uken skrev Elkjøp Megastore Kristiansand under en avtale.

Bare fem dager etter at Industridykk AS kom inn som samarbeidspartner i nettverket på Sørlandets Travpark, skrev tirsdag denne uken ytterligere en ny bedrift under en samarbeidsavtale. I Elkjøp Megastore Kristiansand melder en sterk merkevare sin ankomst til nettverket i Travparken.

– Vi i Elkjøp Megastore har hatt stor vekst de siste årene, og vi er i en unik posisjon der vi vokser i et tøft marked. Vi satser nå på å bygge ut vårt nettverk rundt Business to business (B2B) med Remi Lorentsen i spissen. Her ser vi et stort potensial på Sørlandet, påpeker Stian Hauge, varehussjef hos Elkjøp Megastore Kristiansand.

Markedssjef hos Sørlandets Travpark, Ingvar Ludvigsen, er naturlig nok svært tilfreds med det seneste tilskuddet til samarbeidspartnerfamilien rundt Travparken.
– At Elkjøp Megastore Kristiansand velger oss som samarbeidspartner setter vi stor pris på. De bringer inn en sterk merkevare med et stort potensiale, og vi gleder oss til et godt samarbeid i årene fremover, understreker han.

Enkelt for ansatt og enkelt for bedrift er vårt utgangspunkt for en hyggelig handel, understreker Hauge.

Elkjøp Megastore Kristiansand holder til i Sørlandsparken – besøk deres hjemmeside her