Laster Arrangementer

Fjord Line satser stort på Cruise mellom Kristiansand-Hirtshals-Stavanger-Bergen og med denne opptrappingen så er vi offensive inn mot bedriftsmarkedet. Da vi fikk tilbakemeldinger fra eksisterende kunder på at travparkens nettverk var meget bra så tok vi kontakt, starter Linn Falch som har tittelen Head Of Sales i Fjord Line. At vi nå har daglig avreise hele året gjør at vi står enda bedre rustet til å ta vår andel av trafikken til Danmark, men at vi også kan tilby disse flotte cruisereisene mot turist og bedriftsmarkedet gjør oss unike i denne landsdelen. Vi har et nytt hurtigskip (Fjord FSTR) som tar deg hurtig og trygt til Danmark på 2 timer og femten minutter i tillegg til to større skip (Bergensfjord og Stavangerfjord) som roterer mellom disse fire destinasjonene hver eneste dag hele året, så tilbudet er meget bra fortsetter Marielle Tiller (Sales And Event Manager).

Vi er utrolig glade og ydmyke for Fjordlines interesse for Sørlandets Travpark. At vi har fått til en avtale som for begge parter er så lukrative som den er blitt er bare helt fantastisk, sier Markedssjef i travparken Ingvar Ludvigsen. Fikk i dag en omvisning på hurtigbåten, deretter på Bergensfjord og for noen flotte skip. Med nettverket ønsker vi virkelig å benytte Fjordline og promotere de så godt vi kan, avslutter Ingvar Ludvigsen.

Fjordline er også inne med tilbud på Sponsorkortet.no. Alle travlagsmedlemmer pluss ansatte i alle bedrifter i nettverket har rabattert pris på reiser.

Fjordline.com

 

 

 

Share This Story, Choose Your Platform!