Våre lokaler

Sørlandets Travpark ble åpnet i 1988. Over 30.000 mennesker fant veien til åpningen den 16.juli, til dags dato det største arenaarrangementet i landsdelen noensinne. Travparken ligger like ved Dyreparken og Sørlandssenteret, ca. 10 km øst for Kristiansand sentrum.

Gjennom årene har vi stadig tilført nye funksjoner til vårt anlegg og kan i dag tilbu en rekke spennende muligheter i Travparken. Med eget kjøkken og store messelokaler er vi totalleverandør av det du trenger til alt fra den minste konferanse for en håndfull personer til messer med rom for nesten 1.00 mennesker på en gang.

En spennende arena

Sørlandets Travpark er en spennende arena for messer, seminarer, konferanser, møter og arrangementer. Vi har også gode muligheter for en rekke teambuildingaktiviteter. Vi har gode lokaliteter for både større og mindre messer. Vårt nye messelokale har plass til 950 personer.

Vi har erfaring med mange ulike messer; innendørs og utendørs, store og små, langvarige og kortvarige. Vi har gode parkeringsmuligheter og stor plass for stands og utstyr. I tillegg tilbyr vi matservering, bransjefester og andre spennende aktiviteter i forbindelse med messen. det finnes mange muligheter hos oss, det er kun fantasien som setter grenser.

Selskap og bespisning

Restaurant Utsikten

Vår skråplanrestaurant er unik med tanke på sin form. Lokalet egner seg utmerket til bespisning med underholdning samtidig, som f.eks. intimkonsert, standup, foredrag og trylleshow. Nevnte vi utsikten?

Panoramautsikten over vår travbane er hyggelig og litt anderledes syn for de fleste

Vippen

Vippens bruksområde er bryllup, galla, konfirmasjon, firmafest, dåp, messe, konferanse og kurs.

Vinstua

Vinstua har en perfekt plassering innenfor buffetområdet til restauranten, med baren som nærmeste nabo. Dette lokalet egner seg for bryllup, konfirmasjon, firmafest, dåp, konferanse og kurs.