30 års erfaring og spesialkompetanse innen alle aspekter ved bilpleie, har gjort oss til et populært valg for den som er glad i bil.

Carshine ble etablert i 1996 av Jan Petter Hannaas, som har vært i bilbransjen siden 1977. Og har i nyere tid blitt overtatt av Bernhard Roland. Hos oss kan du være sikker på at bilen din er i trygge hender.

I 2019 så vi behovet for ytterligere forbedringer for å effektivisere prosessene våres. Våre nye lokaler i Skibåsen 40D på 1250 m2 er skreddersydd våre behov og har gjort at vi stiller sterkere i fremtiden. Ingen jobb er for liten, ingen jobb for stor. Vår kvalifiserte stab er glad i bil, og utfører hvert oppdrag deretter.
Mannen i gata er viktig for oss i Carshine. Det samme er bilforhandlere. Dette er kundemassen vår. Vi opplever at bedrifter og privatpersoner ofte vender tilbake til oss. Tungvekteren Bay Auto har sendt sine biler til oss for pleie siden 1990. Det ser vi på som en tillit-serklæring.
Ønsker du å gi din bil et løft håper vi du ruller innom. Vi skal gjøre vårt ytterste for å gjøre deg og din bil fornøyd!

Skibåsen 40D
4636 Kristiansand

Kontaktperson/ansvarlig for avtalen:
Bernhard Roland / tlf: 974 66 544 / bernhard@carshine.no
Carshine er stolt sponsor og samarbeidspartner med Sørlandets Travpark.