“Tusen takk! Vi hadde en helt fantastisk dag. Lokalene var fine, bra service, knallgod mat osv, vi er veldig fornøyde, tusen takk 🙂 Kan virkelig anbefale andre å ha selskap hos dere! Du skal ikke se bort fra at vi dukker opp i restauranten en dag.”
— Sonja og Vegard – Bryllup, 2014

“Vi har fått veldig masse tilbakemeldinger fra kunder. 7 biler solgt så langt og flere i tenkeboksen.
Det vi gjorde har begeistret kundene veldig. Min sjef Per Helge Gumpen takket for fint arrangement og sa det kanskje var det beste kundearrangement han hadde vært med på.
Flott presentasjon, god mat, kult lysshow og kjempefin bil er tilbakemeldinger jeg får fra kunder.
— Sørlandets Bilsenter – Lansering av ny bil 2014

“Skanska benytter seg av Sørlandets Travpark sine lokaler pga en sentral beliggenhet i forhold til vår etablering i agderfylkene. Lokalene er godt egnet for små grupper fra 10 – 15 stk og opp til 200 personer. I tillegg serveres det lunsj m/ tilbehør til fornuftige priser. Personalet er meget service innstilt og legger godt til rette for et vellykket arrangement. Gratisparkering er også et stort pluss siden vi har mange som er avhengig av bil i jobben. ”
— Skanska Norge AS, bruk av ST til div. arr. 2012-2014

“Forberedelsene holdt på lenge før løpet, og vi hadde løpende kontakt med Travparkens folk, som var vennlige, hjelpsomme og serviceinnstilte. Sammenlignet med tidligere erfaringer fra andre steder var det en sann fornøyelse å forberede og planlegge arrangementet sammen med disse.
Festmiddagen om kvelden ble meget vellykket i pene lokaler, med god plass og god luft. Jeg har inntrykk av at samtlige som var til stede var godt fornøyd, det var i alle fall ingen som uttrykte noe annet enn ros.
Jeg kan trygt anbefale Travparken til andre tilsvarende arrangementer.
”— Agder Motorhistoriske Klubb, 2013